Proeverij 'Een leven lang ontwikkelen'

Op donderdag 29 november organiseren PlusTalent Onderwijs Management en TriamFloat Onderwijs de 2e proeverij van dit jaar. Het thema is:

'Een leven lang onwikkelen'

De kwaliteitsagenda 2019-2022 geconcretiseerd

 

Datum: Donderdag 29 november 2018
Hoe laat: 16.00 uur tot 20.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Locatie: The Human Network, Orteliuslaan 855, Utrecht

Doelgroep: Directie, management en HRD-professionals uit het beroepsonderwijs.

Tijdens de Proeverij zullen de landelijke speerpunten van de kwaliteitsagenda aan bod komen: ‘jongeren in een kwetsbare positie’, ‘gelijke kansen in het onderwijs’ en ‘onderwijs dat voorbereidt op de arbeidsmarkt van de toekomst’. Aansprekende bijdragen uit het werkveld en interactieve werkvormen geven u een actueel inzicht in de successen en dilemma’s bij het werken aan deze speerpunten bij onderwijsinstellingen. Na deze Proeverij gaat u geïnspireerd weer naar huis.

Programma

15.30 – 16.00 uur ontvangst en welkom door Baukje Sijpkens en Lisette Bultema,
Business Managers TriamFloat Onderwijs en PlusTalent Onderwijs Management

16.00 – 16.30 uur Martine van Tilburg, directeur Entree en Educatie ROC Aventus:
‘Aandacht voor het verschil’.

Toelichting: Martine van Tilburg is directeur van de sector Entree en Educatie bij ROC Aventus. Met haar focus op (jong) volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt in de Stedendriehoek neemt haar sector een bijzondere plek in bij het ROC. Ontdekken wie je bent binnen een veilige herkenbare thuisbasis is wat zij een ieder gunt. Maar wat zijn eigenlijk haar persoonlijke drijfveren, wat is haar stip op de horizon en wat maakt haar sector zo bijzonder? Nieuwsuur heeft afgelopen zomer in een reeks uitzendingen een inkijkje mogen geven in het leven van een aantal studenten - zij vertellen hoe de aandacht van docenten en begeleiders voor hen het verschil maakte.

16.30– 17.00 uur John Flierman, programmamanager House of Hospitality ROC van Amsterdam met een partner ondernemer van HoH: ‘House of Hospitality, schaken op 1 bord’.

Toelichting: John Flierman neemt u mee in het verhaal van de succesvolle publiek-private samenwerking van House of Hospitality. Ondernemers in de regio die willen samenwerken, studenten willen laten leren en werken in hun onderneming committeren zich volledig aan het concept, half meedoen is geen optie. De duidelijke inrichting en koers van House of Hospitality trekt steeds meer ondernemers aan. John en een van de partners van House of Hospitality vertellen meer over de successen en uitdagingen van dit succesvolle concept vanuit onderwijs en ondernemer.

17.00 uur Pauze

17.15 – 18.00 uur Interactieve exploratie van issues rond ‘’Een leven lang ontwikkelen’’

18.00-19.00 uur Proeverij van diverse gerechten van ons restaurant Piccalilly

19.00 -19.45 uur Speeddaten/netwerken: ingaan op subthema’s n.a.v. uitkomst exploratie

19.45 -20.00 uur Afsluiting en samenvatting door Diantha Rumahlewang

Kosten
Er zijn aan deze proeverij geen kosten verbonden.

Aanmelden
Schrijf je hier in

Wij hopen je, eventueel samen met een collega, op donderdag 29 november 2018  te mogen verwelkomen tijdens onze Proeverij op ons kantoor in Utrecht!

      
 

Schrijf je nu in voor de Proeverij 'Een leven lang ontwikkelen'