TriamFloat Consultant Experience 2018

TriamFloat biedt jou de unieke kans om meteen na je opleiding, zonder werkervaring, als consultant aan de slag te gaan! Pak jij deze kans?

Hoe werkt het? 
Je gaat meteen aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Daarnaast mag je deelnemen aan een ontwikkeltraject, waarin je de kneepjes van het vak leert. Je doet (werk)ervaring op én sluit aan bij workshops, trainingen, masterclasses, intervisie, coaching. Daarnaast kun je natuurlijk sparren met ervaren collega's. 

Bij TriamFloat werk je 80% van je werkweek op opdracht en 20% besteed je aan de ontwikkeling van ons bedrijf én aan jouw eigen ontwikkeling.

Waar ga je werken?
TriamFloat is marktleider in Nederland in opleidingskundig advies. We hebben opdrachtgevers uit alle branches, door het hele land. Het leren en ontwikkelen van onze mensen is onze passie. Daarnaast hebben we kennis op het gebied van beleid, onderzoek en opleidings- en organisatieadvies. 

Een vaste aanstelling
Na het eerste halfjaar gaan we met elkaar in gesprek om te bepalen of er een mogelijkheid is om je binnen TriamFloat een vaste aanstelling als consultant te bieden. Want uiteraard is dit het doel!

Wil je weten hoe een werkdag van een deelnemer eruit kan zien? Lees hier dan meer over de TriamFloat Consultant Experience.

Heb je interesse? 

Is de TriamFloat Consultant Experience een avontuur dat bij jou past? 

  • Stuur voor 13 juni je CV én een motivatie naar office@triamfloat.nl 
  • Op basis hiervan volgt een selectiedag op 25 juni
  • Na de selectiedag word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek
  • De experience start in september. 


                                                   Voorstellen nieuwe consultants

 

Meedoen aan de TriamFloat Consultant Experience? 

Stuur voor 13 juni je CV én een motivatie naar office@triamfloat.nl 

Op basis hiervan volgt een selectiedag op 25 juni.