vacature:

Learning & Development consultant (vaste loondienst)

Solliciteer direct

Deze vacature in het kort

  • 36 uur per week
  • Voltijd
  • Utrecht
  • Auto v/d zaak
  • WO werk- en denkniveau

TriamFloat groeit en is dus op zoek naar een Learning & Development consultant

TriamFloat is de marktleider in Nederland in opleidingskundig advies. We hebben opdrachtgevers uit alle branches, door het hele land. Het leren en ontwikkelen van mensen is onze passie. Wij zijn op zoek naar een Learning & Development consultant om onze groeiambities waar te kunnen maken.

De functie van een Learning & Development consultant

Als Learning & Development consultant doe je onderwijskundige opdrachten bij diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Dit kan zijn binnen de zakelijke dienstverlening & retail, overheid, zorg & welzijn, onderwijs of techniek, logistiek & industrie. Je bouwt een academie, ontwerpt leerlijnen, ontwikkelt leermaterialen, voert onderzoek uit of ontwikkelt (opleidings)beleid. Het is voor ons vanzelfsprekend dat consultants zichzelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Het profiel van een Learning & Development consultant

We zoeken ondernemende consultants met een onderwijskundige opleiding. Je hebt een netwerk opgebouwd. Je hebt passie voor je vak en blijft graag up to date. Jezelf ontwikkelen is een tweede natuur voor je. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en probeert het maximale te bereiken. Je houdt ogen en oren open voor nieuwe kansen. Je wilt minimaal 36 uur per week bij ons werken.

Wat biedt deze vacature van een Learning & Development consultant jou?

Een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij een grote verscheidenheid aan klanten opdrachten doet. Je collega’s zijn je klankbord en voeden je graag met hun ideeën en ervaringen.

De procedure

Op basis van je CV en motivatie gaan we na of we nader met je willen kennis maken. Je voert het kennismakingsgesprek in principe met twee business managers. Daarna volgt mogelijk een tweede gesprek met de directeur en een consultant. Het verzorgen van een projectpresentatie is onderdeel van het tweede gesprek. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze office manager. Wij vinden het leuk als je een filmpje meestuurt als onderdeel van je sollicitatie.  Dit is echter geen vereiste.

Privacy

Graag wijzen wij je op de wijze hoe THN en Triamfloat jouw privacy bij je sollicitatie waarborgt.  https://www.thehumannetwork.nl/privacy-beleid-sollicitaties

direct
solliciteren

geen CV geselecteerd *kies bestand
geen motivatie geselecteerdkies bestand

heb je
vragen?

Kelly  Kooijman

Kelly Kooijman

030 - 890 54 30
kelly.kooijman@triamfloat.nl

Privacybeleid sollicitaties

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben wij een helder beleid opgesteld hiervoor.