vacature:

Onderwijs consultant (medior/senior)

Solliciteer direct

Deze vacature in het kort

  • 32 uur per week
  • Deeltijd
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Gezocht: Onderwijs Consultant
TriamFloat Onderwijs is gespecialiseerd in onderwijskundige dienstverlening in de Onderwijs branche. We zijn actief in MBO, HBO en WO in diverse opdrachten, zoals ontwerp en ontwikkeling curricula, toetsing en examinering, professionalisering van onderwijs professionales en kwaliteitszorg (auditing, visitatie en accreditatie). Het leren en ontwikkelen van studenten, maar ook de professionalisering van docenten is onze passie. Wij zijn op A

De functie
Als Onderwijs Consultant voer je onderwijskundige opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers in de Onderwijs-branche. Dit kan betrekking hebben op het ontwerpen en ontwikkelen van curricula, het maken van beleid, het uitvoeren van audits of het begeleiden van toetsontwikkelaars. Maar ook de rol van projectleider voor (de uitvoering van) Kwaliteitsplannen of Verbeterplannen of het strategisch adviseren over (innovatieve) inrichting van onderwijs of de professionalisering van docenten past jou. Het is daarnaast voor ons vanzelfsprekend dat consultants zichzelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Jouw profiel
We zoeken ondernemende onderwijskundigen met 5 tot 15 jaar werkervaring. Je hebt een netwerk in het Onderwijs opgebouwd. Je hebt passie voor je vak en blijft graag up to date. Jezelf ontwikkelen is een tweede natuur voor je. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en probeert het maximale te bereiken. Je houdt ogen en oren open voor nieuwe kansen. Je wilt minimaal 32 uur per week bij ons werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij een grote verscheidenheid aan Onderwijs klanten opdrachten doet. Je collega’s zijn je klankbord en voeden je graag met hun ideeën en ervaringen.

Procedure
Op basis van je CV en motivatie gaan we na of we nader met je willen kennis maken. Je voert het kennismakingsgesprek in principe met de business manager. Daarna volgt mogelijk een tweede gesprek met twee consultants. Het verzorgen van een projectpresentatie is onderdeel van het tweede gesprek. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op via office@triamfloat.nl
Wij vinden het leuk als je een filmpje meestuurt als onderdeel van je sollicitatie. Dit is echter geen vereiste. 

direct
solliciteren

geen CV geselecteerd *kies bestand
geen motivatie geselecteerdkies bestand

heb je
vragen?

Kelly  Kooijman

Kelly Kooijman

030 - 890 54 30
kelly.kooijman@triamfloat.nl

Privacybeleid sollicitaties

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben wij een helder beleid opgesteld hiervoor.