vacature:

Learning & Development consultant (midlance, senior)

Solliciteer direct

Deze vacature in het kort

  • 32 uur per week
  • Midlance
  • Standplaats: Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

TriamFloat groeit en dus op zoek naar een Learning & Development consultant

TriamFloat is de marktleider in Nederland in opleidingskundig advies. We hebben opdrachtgevers uit alle branches, door het hele land. Het leren en ontwikkelen van mensen is onze passie. Wij zijn op zoek naar een Learning & Development consultant om onze groeiambities waar te kunnen maken.

De functie Learning & Development consultant

Als Learning & Development consultant doe je onderwijskundige opdrachten bij diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Dit kan zijn binnen de zakelijke dienstverlening & retail, overheid, zorg & welzijn, onderwijs of techniek, logistiek & industrie. Je bouwt een academie, ontwerpt leerlijnen, ontwikkelt leermaterialen, voert onderzoek uit of ontwikkelt (opleidings)beleid. Het is voor ons vanzelfsprekend dat consultants zichzelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Het profiel van een Learning & Development consultant

We zoeken ondernemende consultants met een onderwijskundige opleiding en 5 tot 10 jaar werkervaring. Je hebt een netwerk opgebouwd. Je hebt passie voor je vak en blijft graag up to date. Jezelf ontwikkelen is een tweede natuur voor je. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en probeert het maximale te bereiken. Je houdt ogen en oren open voor nieuwe kansen. Je wilt minimaal 32 uur per week bij ons werken.

Wat biedt deze vacature van een Learning & Development consultant jou?

We bieden je een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij een grote verscheidenheid aan klanten opdrachten doet. Je collega’s zijn je klankbord en voeden je graag met hun ideeën en ervaringen. Voor senior consultants werken wij met het midlance model; een specifieke aantrekkelijke contractvorm die recht doet aan de ervaring en verantwoordelijkheid die een senior meebrengt.

Procedure

Op basis van je CV en motivatie gaan we na of we nader met je willen kennis maken. Je voert het kennismakingsgesprek met twee business managers. Daarna volgt mogelijk een tweede gesprek met de directeur en een consultant. Het verzorgen van een projectpresentatie is onderdeel van het tweede gesprek. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Office Manager. Wij vinden het leuk als je een filmpje meestuurt als onderdeel van je sollicitatie. Dit is echter geen vereiste.

Midlance constructie

Voor iedere professional die de zekerheid van een dienstverband wil en de vrijheid van een ondernemer biedt ons midlance model de perfecte balans. In een vast dienstverband voor onbepaalde tijd geniet je van alle rechten die elke werknemer in Nederland heeft. Je salaris is 70% van de omzet van je opdracht. Behalve verzekerd zijn van inkomen bij ziekte of geen opdracht maak je ook deel uit van een professionele organisatie waar 'het gewoon goed geregeld is'. En dat in combinatie met de vrijheid van ondernemen.

direct
solliciteren

geen CV geselecteerd *kies bestand
geen motivatie geselecteerdkies bestand