vacature:

Learning & Development consultant Onderwijsbranche (vaste loondienst, medior / senior)

Solliciteer direct

Deze vacature in het kort

  • 40 uur per week
  • Voltijd
  • Utrecht
  • Auto v/d zaak
  • WO werk- en denkniveau

TriamFloat groeit in de Onderwijsbranche en zoekt naar uitbreiding.

TriamFloat is de marktleider in Nederland in onderwijskundige dienstverlening. De hoeveelheid opdrachten in de branche Onderwijs groeit hard. We zijn actief in MBO, HBO en WO in diverse opdrachten, zoals ontwerp en ontwikkeling curricula (o.a. keuzedelen en kwalificatiestructuur in het MBO), toetsing en examinering (o.a. ontwikkeling van toetsen, maar ook begeleiding van toetsontwikkelaars/toetscommissies in het MBO en HBO) en auditing, visitatie en accreditatie (HBO, WO). Het leren en ontwikkelen van studenten, maar ook de professionalisering van docenten is onze passie. Wij zijn op zoek naar een Learning & Development consultant Onderwijs om onze groeiambities waar te kunnen maken.

De functie Learning & Development consultant Onderwijs.

Als Learning & Development consultant voer je onderwijskundige opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers in de Onderwijs branche. Dit kan betrekking hebben op het ontwerpen en ontwikkelen van curricula, het uitvoeren van audits of het begeleiding van toetsontwikkelaars. Maar ook de rol van projectleider voor (de uitvoering van) Kwaliteitsplannen of Verbeterplannen of het strategisch adviseren over (innovatieve) inrichting van onderwijs of de professionalisering van docenten past jou. Het is daarnaast voor ons vanzelfsprekend dat consultants zichzelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Het profiel van een Learning & Development consultant Onderwijs.

We zoeken ondernemende consultants met een onderwijskundige opleiding en 5 tot 10 jaar werkervaring. Je hebt een netwerk in het Onderwijs opgebouwd. Je hebt passie voor je vak en blijft graag up to date. Jezelf ontwikkelen is een tweede natuur voor je. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en probeert het maximale te bereiken. Je houdt ogen en oren open voor nieuwe kansen. Je wilt minimaal 36 uur per week bij ons werken.

Wat biedt deze vacature van een Learning & Development consultant Onderwijs jou?

Een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij een grote verscheidenheid aan Onderwijs klanten opdrachten doet. Je collega’s zijn je klankbord en voeden je graag met hun ideeën en ervaringen.

Procedure

Op basis van je CV en motivatie gaan we na of we nader met je willen kennis maken. Je voert het kennismakingsgesprek in principe met twee business managers. Daarna volgt mogelijk een tweede gesprek met twee consultants. Het verzorgen van een projectpresentatie is onderdeel van het tweede gesprek. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Office Manager. Wij vinden het leuk als je een filmpje meestuurt als onderdeel van je sollicitatie. Dit is echter geen vereiste.

Privacy

Graag wijzen wij je op de wijze hoe THN en Triamfloat jouw privacy bij je sollicitatie waarborgt.  https://www.thehumannetwork.nl/privacy-beleid-sollicitaties

direct
solliciteren

geen CV geselecteerd *kies bestand
geen motivatie geselecteerdkies bestand

heb je
vragen?

Kelly  Kooijman

Kelly Kooijman

030 - 890 54 30
kelly.kooijman@triamfloat.nl

Privacybeleid sollicitaties

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben wij een helder beleid opgesteld hiervoor.