Expertiseontwikkeling

TriamFloat maakt zich sterk voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarom zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor de groei van uw en onze organisatie. We doen dit door ons te verdiepen in relevante thema's en trending topics die ook bij u spelen, zoals:

•     Performance support
•     Leercultuur
•     ICT & Leren
•     Positioneren en Professionaliseren van Leren (PPL)
•     Informeel Leren
•     Effectmeting

Performance Support

Weet jij wat performance support inhoudt? TriamFloat heeft voor je uitgezocht hoe je performance support effectief inzet. Ontdek in dit artikel wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie! 

 

 
 

Informeel leren

Informeel leren, hoe doe je dat? Op zoek naar praktische tips om informeel leren in jouw organisatie vorm te geven?

Doe inspiratie op met onze Informeel leren tool!

Deze tool is te gebruiken door opleidings afdelingen, managers en medewerkers.

 

Leercultuur

Klik hier om meer te lezen over ons thema leercultuur.

Ook is een artikel gepubliceerd over dit onderwerp. Klik hier voor het artikel.

 

Effectmeting

Effectmeting van leren & ontwikkelen is een belangrijk thema bij onze klanten. Steeds vaker wordt aan L&D gevraagd de toegevoegde waarde en het resultaat van leren aan te tonen. Daarnaast dient effectmeting als instrument waarmee je  kwaliteit van leerinterventies kunt vaststellen en verbeteren. Als TriamFloat willen we jouw organisatie verder helpen met professionalisering van effectmeting.

 

Positioneren en Professionaliseren van Leren (PPL)

Omdat PPL inzicht geeft hoe leren bijdraagt aan uw organisatie en welke stappen nodig zijn om uw gewenste situatie werkelijkheid te maken.

 

ICT & Leren

ICT is niet meer weg te denken uit het huidige scala aan leerinterventies. De themagroep ontwikkelt ‘rapid’ e-learning met de auteurstools Articulate Studio, Articulate Storyline en Captivate. We adviseren bij selectie en implementatie van Learning Management Systemen en volgen nieuwe trends op het gebied van leren met ICT.