icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network

Welke IT-bedrijven vallen onder de koepel van The Human Network?

The Human Network kleurenspectrum

Andarr

Andarr bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Onze collega’s vervullen opdrachten als technisch specialist, solution architect of (technisch-)projectmanager bij allerlei toonaangevende organisaties.

We maken het verschil door onze diepgaande technische IT kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden. We zijn altijd op zoek naar leuke introducties bij zowel opdrachtgevers met een IT uitdaging, als potentiële collega’s die zich verder willen ontwikkelen en een nieuw thuis zoeken.

Meer informatie

B-Able

B-Able helpt organisaties om een passend securityniveau te bepalen, in lijn met het gewenste niveau van risicobeperking, weerbaarheid en continuïteit. Onze experts ondersteunen daarbij onze opdrachtgevers bij het inrichten van de governance- en werkprocessen die CyberSecurity waarborgen.

Bij B-Able zoeken wij doorlopend ervaren, hooggeschoolde informatiebeveiligings- en privacy specialisten met certificaten als bijvoorbeeld CISSP, CISM, CIPP/e en/of CISA. Onze experts zijn breed inzetbaar. Hierbij kun je denken aan het geven van awareness-workshops, maar ook het compleet uitrollen van informatiebeveiliging - en privacy-implementatieprogramma’s.

Meer informatie

DataDolphins

Wij duiken in de data; onze collega’s stellen organisaties in staat om betere beslissingen te nemen door hen te helpen datagedreven te werken. Daarbij weten wij dat de weg hier naar toe niet alleen een puur technologisch karakter heeft, ook de noodzakelijke organisatorische veranderingen horen daar bij.

DataDolphins is de thuishaven van ondernemende experts die zowel aan de functionele kant als aan de technische kant kunnen helpen meer waarde uit de data te halen.

Meer informatie

EportaConsult

Eporta is gespecialiseerd in het bedenken en bouwen van maatwerk software op basis van Microsoft .NET en Azure-technologie. Onze maatwerk toepassingen maken het mogelijk dat onze opdrachtgevers slimmer kunnen werken en betere resultaten boeken.

Eportanen werken als senior, lead of full stack ontwikkelaar aan opdrachten die aansluiten bij hun persoonlijke ambities.

Meer informatie

ProcesConsult

Op het snijvlak van business en IT zijn onze experts gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten, besturen, beheersen en verbeteren van IT- en procesoplossingen. Ze zijn geselecteerd op en blinken uit in visie, daadkracht en communicatieve vaardigheden. Zij kennen de nieuwste methoden van business analyse en proces- en changeoptimalisatie en zijn thuis in een breed scala aan sectoren. Van overheid tot industrie. Van zorg tot bancaire sector.

Door de unieke combinatie van uitdagende opdrachten, autonomie, een goed salaris en een gezonde organisatie, is ProcesConsult dé werkgever waar de top van ambitieuze business- en informatieanalisten en proces- en verandermanagers thuis horen.

Meer informatie

QoppoConsult

Als grootste midlancebedrijf van Nederland zoeken wij altijd Testers met een uniek profiel, vakinhoudelijk en ondernemend. Een testexpert op het gebied van testautomatisering, PEGA-testen, BI of een ander specialisme voelt als midlancer zich thuis in de cultuur van QoppoConsult. Productkwaliteit (testen) of Proceskwaliteit (scrum/agile/devops/CI-CD)

Het past bij de expert van QoppoConsult. Iedere opdracht die gericht is op de kwaliteit in ICT, daar zoeken wij naar. Wordt er ontwikkeld, aangepast, nieuwbouw of onderhoud? Denk dan aan de experts van QoppoConsult die de kwaliteit van deze activiteiten zullen controleren/testen

Meer informatie

Sultans of Java

Onze ervaren developers zijn gek van innovaties. Ons team bestaat uit experts van backend, frontend tot full stack developers. Onze experts hebben oog voor nieuwe ontwikkelingen waarbij de kern Java of Javascript is. Denk aan ontwikkelingen als Kotlin, AI, Blockchain, IoT en VR/AR. Ze willen vooruit en groeien. Sultans stimuleert dat ook. We dagen onze mensen uit, faciliteren ze waar nodig en belonen ze bovengemiddeld goed. Werkplezier vinden we het allerbelangrijkste. Uiteindelijk vertaalt zich dat in kwaliteit.

Ons team van Sultans staat altijd open voor uitbreiding van ons team met front-, back-end en full stack developers binnen de hierboven genoemde technologiën.

Meer informatie

UX Partner

De gebruiker staat ten alle tijden centraal bij de experts van UX Partner. Dat klinkt als zeer vanzelfsprekend, maar vaak ervaren wij dat de daadwerkelijke gebruiker onvoldoende betrokken wordt bij beslissingen, nieuwe sites/applicaties of optimalisaties. Door dit goed te laten doen door een specialist, bespaar je veel tijd en weet je zeker dat het betreffende product of de dienst volledig geadopteerd wordt door jouw doelgroep: de gebruiker.

UX Partner is een gespecialiseerde dienstverlener met een focus op user experience. Wij werken met ervaren specialisten, die hun strepen verdiend hebben in het vak en ervaring hebben in diverse branches.

Meer informatie

Whitehorses

Whitehorses is een toonaangevende expert in innovatieve applicatie- en integratie-architectuur. Vanuit de Oracle-technologie zijn wij uitgegroeid tot een integratiespecialist die technologie onafhankelijk is, met extra aandacht voor Mulesoft, OutSystems, Oracle Fusion Middleware en Java integratie. Wij helpen onze opdrachtgevers bestaande IT-systemen toegankelijk te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Onze integratiedienstverlening is veelomvattend: van architectuur, ontwerp en softwareontwikkeling tot en met implementatie en inrichting van beheer. Samen met onze experts bepalen we in welke nieuwste ontwikkelingen binnen de integratietechnologieën wij ons verdiepen. Whitehorsers willen voorop lopen in technische kennis en hechten veel waarde aan Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Plezier!

Meer informatie

XapConsult

De kracht van onze SAP-experts is dat ze over het bedrijfsproces heen kijken. Inkoop, voorraadbeheer, finance, verkoop: onze experts overzien de business en integreren de onderdelen. On premise, maar ook in de Cloud. Ook de migratie naar S/4 HANA, de integratie middels onder andere SAP CPI met het achterblijvende landschap zijn projecten waar de experts van XAPconsult in ondersteunen.

Onze SAP-experts zetten hun jarenlange expertise in bij onder andere project management, Service Management en Quality Assurance. Op die manier kunnen onze opdrachtgevers met een gerust hart een cloudmigratie aan hen overlaten met de borging van een correcte integratie met de resterende on premise applicaties, welke wordt geborgd in kwaliteit op de korte én lange termijn.

Graag verwelkomen wij nieuwe collega’s in ons team binnen het SAP domein met kennis van Cloud migraties, S/4 HANA, Fiori, UI5, CPI, etc.

Meer informatie

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!