Ontspannen

De lat ligt hoog, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Wij zijn een organisatie met een professioneel karakter. Ontspannen hoort daarbij.

De Vrijdagmiddagborrel

Elke vrijdagmiddag vanaf 16u30 vindt er op ons kantoor in Utrecht een gezellige vrijdagmiddagborrel (#vrijmibo) plaats. Dit is dé gelegenheid om bij te praten met je collega's en op je gemak het weekend in te gaan.

Kwartaalbijeenkomsten

Elk kwartaal organiseren we een informele bijeenkomst onder het genot van een hapje en een drankje met alle collega's van XAPConsult. Je geniet van een lekker diner en wij praten je bij over alle gebeurtenissen binnen Eporta en The Human Network en plannen we een leuke activiteit en vooral veel gezelligheid.

Meet Ups

Als je graag met je collega's en/of klanten wil klankborden over technologie, je vakgebied of andere relevante onderwerpen dan juichen wij dat van harte toe. Wij faciliteren op allerlei manieren kennisdeling. Zowel fysiek in ons prachtige pand in Utrecht als online.

Sinterklaasfeest

Aan de kleintjes wordt gedacht! Elk jaar bezoekt de Goed Heiligman ons mooie kantoor te Utrecht en deelt hij samen met de Pieten cadeau's uit aan de kinderen van alle collega's van The Human Network.

Sport

XAPConsult en The Human Network barsten van de sportieve talenten en wij organiseren met regelmaat o.a. wielerrondes en hardloopwedstrijden. De jaarlijkse Singelloop in Utrecht is daar een heel mooi voorbeeld van.

Werken bij
XAPConsult

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van al onze medewerkers. Wij belonen onze medewerkers daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers.