Wie zijn wij

XAPConsult is in 2005 begonnen als onderdeel van The Human Network. The Human Network bestaat sinds 1995, en heeft ruim 250 medewerkers in dienst. Wij zijn een SAP dienstverlener die zich richt op SAP dienstverlening in breedste zin van het woord: van advies, implementatie, tot beheer en optimalisatie aan toe. Wij erkennen het unieke karakter van de verschillende bedrijfs- en overheidssectoren. Onze consultants tonen keer op keer aan dat goede SAP vakmensen zich in iedere sector thuis voelen en dat zij keer op keer van toegevoegde waarde zijn bij onze klanten. XAPConsult is door Graydon onderscheiden met de Graydon Award als zijnde een financieel gezond bedrijf.

In onze bedrijfsfilosofie staat de mens centraal. De consultant die zich maximaal wil kunnen ontplooien, en daar ook maximaal voor wordt beloond. De consultant die ruimte wil hebben om initiatieven te nemen en actief wil bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie. Maar ook de consultant die zich wil kunnen focussen op zijn vakinhoudelijke kennis, en geen 'gedoe' eromheen wil hebben. Onze benadering is altijd persoonlijk, en gericht op wat bij jou past.

Missie & Visie

XAPConsult levert SAP kennis om bedrijven in staat stellen de resultaten van hun organisatie te verbeteren. Dit bereiken wij door SAP oplossingen zodanig in te richten dat deze kunnen meegroeien in steeds wijzigende omstandigheden

Onze klanten

Wij erkennen het unieke karakter van de verschillende bedrijfs- en overheidssectoren. Een greep uit onze klanten waar consultants van XAPConsult succesvol meewerken of hebben meegewerkt aan het realiseren van diverse SAP projecten.

The Human Network

XAPConsult maakt onderdeel uit van The Human Network. The Human Network geeft 250 topprofessionals binnen 10 autonome bedrijven de ruimte zich te ontwikkelen in nichemarkten en onze klanten te ondersteunen in specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.