Missie & Visie

XAPConsult levert de kennis om bedrijven in staat stellen de besturing en resultaten van hun organisatie te verbeteren. Dit bereiken wij door -altijd in nauwe samenwerking met onze klanten- SAP applicaties zodanig in te richten dat ze kunnen meegroeien met de steeds wijzigende omstandigheden. Op die wijze wordt de business maximaal ondersteund; de SAP applicatie voorziet in specifieke informatiebehoeften en faciliteert de besluitvorming van de business.

Onze medewerkers hebben één missie: de klant helpen in het realiseren van oplossingen om resultaten te verbeteren door de business het inzicht te bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer te kunnen waarmaken stellen wij speciale eisen aan onze mensen. Naast inzicht, kennis en ervaring zijn inlevingsvermogen en pragmatisme belangrijke eigenschappen waarop wij onze medewerkers selecteren. Zij zijn uw sparringpartner op informatiegebied en implementeren SAP oplossingen stap voor stap en in nauwe samenwerking met medewerkers van onze klanten.

Kernwaarden

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van al onze medewerkers. Wij belonen hen daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.

The Human Network

XAPConsult is onderdeel van The Human Network. The Human Network geeft 250 topprofessionals binnen 10 autonome bedrijven de ruimte zich te ontwikkelen in nichemarkten en onze klanten te ondersteunen in specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.