icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network
Nieuws 13/12/2021

"Het gevoel toen ik bij THN binnenkwam, was niet te evenaren"

The Human Network

Maak kennis met onze nieuwe collega: Sharon Pelger. Vol enthousiasme is ze begonnen als receptioniste bij The Human Network. Ze stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Sharon Pelger, 30 jaar oud en op dit moment woonachtig in Dordrecht. Even terug bij moeders in huis. Daarmee ook aardig uit de buurt want de zoektocht naar een eigen woning in deze knotsgekke huizenmarkt zit helaas niet mee. Maar in het voorjaar hoop ik samen met mijn vriend naar Nieuwegein te kunnen verhuizen. Nog afwachten op groen licht maar dat moet lukken dus daar kijken we erg naar uit. Vooral het verschil in reistijd van 1 uur naar 5 minuten!

In 2016 heb ik de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Management (HTRO) afgerond. Tijdens mijn studiejaren heb ik een aantal mooie reizen mogen maken naar onder andere Marrakesh, de Filipijnen en Zuid-Afrika. Ook heb ik een half jaartje stage gelopen op Curaçao. En zoals je misschien al kan raden, is reizen één van mijn grootste passies. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van lekker (niet altijd heel gezond) eten. Dus om dat een beetje te compenseren, ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Per 1 december ben ik begonnen als Receptioniste bij The Human Network. Ondanks dat het een toch wel vreemde periode is om te beginnen -veel collega’s die thuiswerken- ben ik ontzettend fijn ontvangen en voel ik me hier als een vis in het water.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

In de loop der jaren heb ik in verschillende branches en in diverse functies gewerkt waardoor ik een goed beeld heb kunnen krijgen waar mijn interesses liggen. Zo heb ik ook in functies gewerkt waar ik dagelijks contact had met opdrachtgevers of leveranciers maar dit contact alleen per mail of telefonisch verliep. Dat werd mij iets te eenzaam. Ik ben een gezelligheidsmens wie graag (naast het harde werken) met iedereen een praatje maakt. Daarbij vind ik het belangrijk dat collega’s met plezier naar werk gaan en ze, naar behoefte, ook gewoon hun ei bij mij kwijt kunnen als het minder gaat. In deze functie kan ik mijn collega’s ondersteunen waar nodig en doe ik mijn best om hun werkdag extra aangenaam te maken. Ook ontvang ik bezoekers graag met open armen zodat ze zich hier net zo thuis voelen zoals ik dat doe.

Waarom heb je gekozen voor The Human Network?

Voor ik bij The Human Network aan de slag ging was ik werkzaam bij GITP (ex-overburen) dus ik was al redelijk bekend met het bedrijf. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging zag ik hier een vacature voorbijkomen. Het was op dat moment ook lekker dichtbij en een vertrouwde omgeving dus ondanks de sluitingstermijn van de vacature al verlopen was, zeker het proberen waard. Na mijn sollicitatie werd ik vrijwel direct gebeld en kon ik de volgende dag al op gesprek komen. Hier werd ik zo enthousiast van en blijkbaar andersom ook want binnen het uur mocht ik terugkomen voor het tweede gesprek. In de middag ontving ik een aanbod op de mail dat ik hier erg welkom was. Op dat moment had ik elders nog andere gesprekken lopen maar het gevoel wat ik had toen ik bij de THN binnenkwam, was niet te evenaren. Dit was zo positief dat ik deze overstap wel durfde te maken. Ik heb geleerd om altijd je gevoel te volgen en ik ben nog steeds erg blij met deze keuze!

Wat is jouw motto?

Ik heb geen levensmotto of iets dergelijks maar wat ik mezelf vaak hoor zeggen is: “Waar een wil is, is een weg” en ik geloof ook dat alles gebeurt met een reden dus “Everything happens for a reason” vind ik wel een mooie. Daarnaast heb ik deze zin op mijn lichaam vereeuwigd: “Difficult roads often lead to beautiful destinations”. Een verwijzing met dubbele betekenis;
In het reizen: Het off the beaten path gaan en niet alleen de meest toeristische plekken verkennen.

In het leven: De soms wat minder makkelijke route die we moeten bewandelen en tegenslagen die we moeten incasseren om bepaalde doelen te bereiken.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Dat is op dit moment vooral ons eigen huisje, dat kan niet snel genoeg gaan! Op werkgebied kijk ik nu het meeste uit naar het ontmoeten van zoveel mogelijk collega’s hier op kantoor en ervaren hoe het hier is als het weer volle bak is. En natuurlijk de gezellige borrels waar ik een hoop over gehoord heb!

overzicht nieuws

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!