icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij The Human Network

Het verhaal achter The Human Network

The Human Network

The Human Network geeft 500 topprofessionals binnen 20 gespecialiseerde bedrijven de ruimte. Ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Ruimte om onze klanten optimaal te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.

The Human Professional

Wij hebben gedreven en ondernemende professionals. Zij verstaan hun vak uitstekend en combineren dat met een groot vermogen om zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen in de praktijk. En dat alles ook nog op een prettige manier.

Meer informatie

Kwaliteit is een must

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, omdat wij streven naar de beste resultaten én op deze manier de loyaliteit van de klant krijgen. Goede kwaliteit smaakt immers naar meer! Bovendien zijn de beste professionals op zoek naar uitdagende opdrachten bij bedrijven die zich aan de top bevinden.  

Meer informatie

Midden in de samenleving

The Human Network staat midden in de samenleving en wil daar graag een gewaardeerd onderdeel van zijn. Dat doen we primair omdat we dat zelf willen. Maar we doen het ook omdat onze stakeholders het willen: onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers en ook andere partijen in onze omgeving (bijvoorbeeld de overheid).

Meer informatie

Onze cijfers

Naast persoonlijke ontwikkeling en een fijne werksfeer, draait het natuurlijk ook om goede resultaten.

Meer informatie
The Human Network is een stevige organisatie. Door onze breedheid kunnen we golfbewegingen in de economie goed opvangen. Dat biedt zekerheid en continuïteit. Dat geeft onze interim experts alle ruimte om alleen met hun vak bezig te zijn.
Martijn Kamermans / Directievoorzitter The Human Network

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!