icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij The Human Network

Welkom bij het 'clubhuis' voor topexperts

the human network

The Human Network is een thuis voor de allerbeste interim experts samen onder één dak. Van onderwijskundige tot IT-expert. Van financieel adviseur tot veiligheidsdeskundige. Experts onder elkaar, in een prettige werkomgeving. Een clubhuis voor gelijkgestemde vakgenoten: ondernemende experts die vrijheid willen, een beloning die aansluit bij hun vakmanschap en de faciliteiten om zich verder te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Gezocht: Product owner Dynamics 365

  • Utrecht
  • Vast dienstverband
  • 32-40 uur

1 holding, 24 BV’s

The Human Network omvat 24 losse bedrijven. Allemaal hun eigen business, maar wel bij elkaar in één gebouw. En ook verbonden met elkaar. Door de cultuur, de werkomgeving en de faciliteiten die we delen. Een omgeving die interim specialisten inspireert en uitdaagt.

Bekijk onze bedrijven

Het Zomerfeest met álle medewerkers

zomerfeest
Feestavond
zomerfeest
Feestavond
het hele bedrijf
Wipeout baan
zomerfeest
Levend tafelvoetbal
The Human Network faciliteert het succes van de experts. We zorgen dat ze het naar hun zin hebben en zich thuis voelen. Die aanpak bevalt goed!
Esther Scheffener / Directie The Human Network

Wil je meer weten over The Human Network óf een van haar bedrijven? Neem contact op!