Onze bedrijven

The Human Network is de naam van de holding boven een groot aantal gespecialiseerde bedrijven. Al die bedrijven hebben zich volledig gericht op hun eigen specialisme. Daardoor bieden zij een goede omgeving voor de beste specialisten op hun vakgebied. En daardoor kunnen zij hun klanten op hoog niveau bedienen. We stellen de bedrijven aan u voor.


Sinds 1995 creëert SuperConsult succesvolle ICT-oplossingen met behulp van Oracle technologie. Onze vakkundige specialisten onderscheiden zich met name door hun hoge graad van expertise en begrip van de organisatorische implicaties van Oracle technologie.


XAPConsult helpt u bij het ontwikkelen, implementeren en beheren van SAP bedrijfsoplossingen. Bij XAPConsult werken ervaren en ondernemende consultants met een grenzeloze passie voor SAP. Met kennis van de nieuwste ontwikkelingen helpen ze u het inzicht in het functioneren van uw bedrijf te verbeteren en de flexibiliteit en slagvaardigheid te verhogen.


BIConsult realiseert en implementeert pragmatische business intelligence oplossingen. Voor ons is ‘de business’ het uitgangspunt, en techniek het hulpmiddel. Wij werken daarom uitsluitend met ervaren consultants, met passie voor het vakgebied. Zodat wij keer op keer waarmaken wat we beloven: dat onze oplossingen uw resultaat verbeteren.


Eporta Consult blinkt uit in het ontwerpen en bouwen van maatwerk software. Wij realiseren innovatieve en krachtige toepassingen met Microsoft-technologie, waaronder Microsoft SharePoint, Microsoft .NET en Microsoft Surface. Eportanen zijn professionals op hun vakgebied met een passie voor het ontwikkelen van maatwerk toepassingen.

VerzuimTalent is dé gesprekspartner op het gebied van verzuim. Onze specialisten zijn casemanagers met verstand van zaken. Zij zijn direct inzetbaar en hebben alle kennis in huis over bijvoorbeeld wetgeving, de Wet verbetering Poortwachter en overige zaken waar zowel werkgever als werknemer mee te maken krijgen.

Giraffe HR is specialist op het gebied van HR Procesoptimalisatie, Strategisch HR Business Partnerschap en Talentmanagement. Onze HR specialisten onderscheiden zich door hun kennis, ervaring en pragmatische aanpak waarmee organisatiedoelstellingen worden verwezenlijkt. Wij zorgen dat het werkt!

B-Able helpt organisaties inzicht te krijgen in hun niveau van bedrijfsinformatiebeveiliging, met als doel de weerbaarheid tegen technologische- en bedrijfsrisico's te vergroten. We geven klanten advies met betrekking tot het nemen van maatregelen om het beveiligingsniveau te borgen of hen hierin te helpen groeien.


Triamfloat is al ruim 35 jaar marktleider in Nederland op het gebied van opleidingskundige dienstverlening. Wij zijn een ambitieus bureau met meer dan 50 eigen-wijze Learning & Development consultants die een passie hebben voor leren en ontwikkelen van mensen en organisaties.

De kernactiviteiten zijn: ontwerpen en ontwikkelen (e-) leermiddelen en leermaterialen, opleiding- en organisatieadvies, beleid en onderzoek, toetsing en examinering, positioneren en professionaliseren van leren,  opleidingskundig projectmanagement en het opzetten en beheren van leerlijnen en academies. Wij leveren altijd de juiste maatwerkoplossing en detacheren onze professionals bij de top 500 bedrijven van Nederland. 


PlusTalent Onderwijs Management is een ambitieus bedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van onderwijs management. PlusTalent zet tijdelijk ervaren en hoogwaardige onderwijs managers in bij haar klanten, met een primaire focus op het MBO en HBO. Een onderwijs manager van PlusTalent draagt altijd bij aan het veranderbekwaam worden van uw organisatie, met als doel het verbeteren van uw kwaliteit; de kwaliteit van uw opleiding(en), uw mensen, uw organisatie of uw veranderproces.


Advisering en bemiddeling van professionals op het gebied van Business Process Management  en Programma- en Projectmanagement rond het snijvlak van business en IT. Onze kernactiviteiten: Business Procesmanagement (o.a. Lean, Six Sigma, copafijth, INK, ProcesConsult methodiek), Programma- en projectmanagement en Verandermanagement.


QoppoConsult Is gespecialiseerd in het testen en requirements engineering van (project)initiatie tot en met implementatie. Onze kernactiviteiten zijn: Testproces en testorganisatie inrichten en borgen, Testproject(en) inrichten en managen, Ondersteunen bij het formuleren van juiste requirements en acceptatiecriteria,Testautomatisering en Algemene capaciteitsvraagstukken rondom testen invullen.


De consultants van Yellotec hebben een HBO of academisch werk- en denkniveau en hebben een zeer grote ervaring in het oplossen van industriële veiligheidsvraagstukken. Ze kunnen resultaat gericht handelen en al uw doelstellingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu behalen.


PMO Partner is specialist in het leveren van professionals op het gebied van Project Management Office (PMO). De specialistische medewerkers van PMO Partner ondersteunen Project- en Programmamanagers en brengen structuur aan binnen projectmatige omgevingen.

Andarr is dé partner voor waardevaste ICT transities. Andarr helpt organisaties om blijvend te anticiperen op (ICT) veranderingen en waardevastheid van hun ICT investeringen te realiseren (WE MAKE IT FIT). De kennisgebieden van Andarr zijn: Networking, Virtualisatie & Storage, OS, Middleware, Business applications, IT Architectuur, Programma/Project Management, Service Management en Interim Management.

Whitehorses is specialist in integratie middleware, automatisering van processen en het ontsluiten van applicaties t.b.v. cloud en mobile. Wij lopen voorop in kennis van Oracle producten, zoals SOA Suite, OSB, BPM Suite, WebLogic en ADF. Wij ondersteunen onze klanten als technologie partner, trusted advisor en leverancier van relevante expertise. Zowel on-premise als in de cloud. Onze diensten strekken zich uit van architectuur en ontwerp tot implementatie en inrichting van beheer. Lean, Scrum en Agile zitten standaard in onze aanpak.

F&CPartner is een in Finance & Control gespecialiseerde dienstverlener met focus op Financial Control, Business Control, Accounting & Reporting alsmede het oplossen of verbeteren van financieel administratieve vraagstukken.