Governance

The Human Network is een groep van 15 autonome bedrijven die worden geleid door één of meerdere Business Managers, die zelf ook deskundig zijn als het gaat om de vakinhoud en voor u en onze professionals een inhoudelijke sparringpartner kunnen zijn.

Onze Business Managers vormen uw vaste aanspreekpunt. Zij voelen zich persoonlijk betrokken en verdiepen zich daarom graag in uw organisatie en in uw vraagstuk. Op deze wijze willen ze garant kunnen staan voor een oplossing op maat.

Onze organisatie en ons management kenmerken zich door een nuchtere hands-on mentaliteit. Wij zijn ondernemers pur sang, die op een pragmatische manier te werk gaan en daadwerkelijk iets tot stand willen brengen; de analyse én de oplossing. Het advies én het resultaat. Deze horen wat ons betreft onlosmakelijk bij elkaar.

Graag stellen we ons directieteam kort aan u voor:

the human professional

 The Human Network trekt professionals aan die zich onderscheiden door vakinhoudelijke bagage mee te nemen, resultaten te leveren en net iets meer te brengen voor de klant door een grote, oprechte betrokkenheid.

 

Martijn Kamermans

Martijn Kamermans is directievoorzitter van The Human Network. Hij is primair verantwoordelijk voor het succes van de groep van ondernemingen als geheel. Daarnaast is hij binnen de directie het aanspreekpunt voor een aantal bedrijven: Giraffe HR, Andarr, ProcesConsult, F&C Partner en Whitehorses.

 

Ron de Vlaming 

Ron de Vlaming is als CFO van The Human Network verantwoordelijk voor alle financiële zaken: facturering, salarissen, belastingen, jaarrekeningen.

 

 

 

Esther Scheffener

Esther Scheffener is als directeur binnen The Human Network samen met de andere directieleden verantwoordelijk voor het succes van de groep van ondernemingen als geheel. Daarnaast is zij eindverantwoordelijk voor de marktleider in opleidingskundige dienstverlening, TriamFloat, PlusTalent Onderwijs Management en PMO Partner specialist in PMO professionals.

 

Wouter Kind

Wouter Kind is als directeur binnen The Human Network verantwoordelijk voor QoppoConsult, XapConsult, SuperConsult, BIConsult, EportaConsult en Yellotec.